• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

IR certifierad grundutbildning

  Den 22 oktober 2019, klockan 09:00

Lär dig grunderna och metoderna för att lyckas i ditt IR-arbete

Denna tvådagarsutbildning syftar till att du som är ny inom Investor Relations eller har viss erfarenhet, ska få grundläggande kunskaper och färdigheter inom IR. Vi går bland annat igenom regelverken som omgärdar IR-arbetet, tillsynsmyndigheternas funktion, hur kapitalmarknaderna fungerar, informationsplikten och företags- och aktievärdering. Du får även metoder och verktyg för att möta investerares förväntningar och nå dina mål med IR-arbetet.

Ett noterat bolags IR-arbete handlar om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för en rättvisande värdering av bolaget. Vare sig du är kommunikatör, ekonom eller ledande befattningshavare i bolaget behöver du ha kunskaper om kapitalmarknaderna, värdepappersrätt, finansiering och kommunikation om du ska arbeta med IR. Denna utbildning ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter inom de olika delarna som IR-arbetet omfattas av.

Teori varvas med praktiska övningar så du får träna på det som krävs av dig som företagets talesperson på kapitalmarknaden.

Ytterligare information, kursprogram och möjlighet till anmälan kommer inom kort på Di Akademi.