• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Årets börsbolag 2018 - Save the date

  Den 26 september 2019, klockan 16:00
Snart går startskottet för 2018 års upplaga av tävlingen Årets börsbolag. 

Datumet för eventet Årets Börsbolag 2018 där vinnarna presenteras är satt till torsdagen den 26 september. Eventet kommer äga rum på IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16 i centrala Stockholm. 

Missa inte detta tillfälle att ​träffa branschkollegor och hålla dig up-to-date med de senaste trenderna inom finansiell kommunikation! 

Ytterligare information följer i den officiella inbjudan.
Vid frågor angående Årets börsbolag, kontakta Stefan Pedersen, 070-769 26 96

Varmt välkomna önskar Kanton!