• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Ordning och struktur i årsredovisningens bakvagn

  Den 17 september 2019, klockan 15:00

Dags att höststäda i bakvagnen? Kanton bjuder in till ett seminarium med fokus på ordning och struktur i årsredovisningens bakvagn.
 
Hur utformas en struktur i bakvagnen som tillåter att arbetet löper på lite lättare och vilka regler måste vi hålla oss till? Hur kan redovisningsprinciper placeras och vilket är det bästa sättet att presenteras uppskattningar och bedömningar på? Ska samtliga rader i räkenskaperna ha noter? I vilken ordning ska noterna tas upp och kan de grupperas? Integrerad eller separat förvaltningsberättelse?

Inför uppstarten av årsredovisningen för 2019 vill Kanton passa på att lyfta vad som är viktigt att tänka på för att åstadkomma en välorganiserad och användarvänlig bakvagn.

Under seminariet presenterar vi olika exempel på hur bakvagnen kan struktureras och diskuterar för- och nackdelar med de olika alternativen.

Avslutningsvis diskuteras de viktigaste förberedelserna inför årsredovisningen 2019.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkommen!


Datum: T​​isdagen den ​17 september kl.15.00–16.30.
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senaste den 10 september till info@kanton.se


Vid frågor, vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber, tel. 070-769 67 09