• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Vässa din årsredovisning

  Den 12 september 2019, klockan 15:00

Inför produktionen av årsredovisningen 2019 vill Kanton passa på att dela med sig av sina erfarenheter som producent av en rad vinnande årsredovisningar. Utöver tips kring vad som är viktigt att tänka på som projektledare lyfter Kanton fram aktuella ämnen och goda exempel som kan inspirera er att vässa er årsredovisning. 
 

Vad gör en årsredovisningsproduktion lyckad? Vad är viktigast när det gäller att hålla intressenterna informerade och vad är praxis? Hur undviks dubbelskrivningar?

Dessa och andra frågor får sina svar under det årsredovisningsseminarium som Kanton arrangerar torsdagen den 12 september 2019.

Kanton har lång erfarenhet av årsredovisningsproduktioner inom en rad olika branscher och kan tipsa om vad som är viktigt att tänka på för en framgångsrik strategisk kommunikationen med kapitalmarknaden. 

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Välkomna!

Datum: Torsdagen den 12 september kl. 15.00-16.00
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den 5 september​​ till info@kanton.se.
Plats: ​Seminariet hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.

Vid frågor vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber, 070-769 67 09.