• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

En lyckad övergång till IFRS

  Den 04 juli 2019, klockan 15:00

Kanton arrangerar ett seminarium där vi går igenom processen av att implementera IFRS, vad som krävs och fördelarna med en övergång. Vi kommer dela med oss av våra egna erfarenheter och svara på era frågor.

IFRS är ett omfattande regelverk och vid en första anblick kan implementeringsprocessen kännas överväldigande men fördelarna med att rapportera i enlighet med standarderna är många och värt det hårda arbetet ni lägger ner.

Målet med seminariet är att ge er en överblick av de viktigaste pusselbitarna och förklara dem på ett sätt som ökar er trygghet och förståelse för processen. Vi kommer bland annat diskutera GAP-analys och skillnaden mellan den svenska årsredovisningslagen och IFRS, fördelarna med en övergång samt hur processen går till.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal där vi diskuterar ämnet utifrån ert bolags specifika situation.

Tid: Torsdagen den ​4 juli kl 15:00–16:00
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt
Anmälan: Sker senast den 1 juli till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta ​Stefan Pedersen, tel. 070-769 26 96
 
Varmt välkomna!