• Lediga tjänster 500x230
  Vi söker drivna konsulter till vårt team
  Är du en driven och social person med ett intresse för ekonomi och kapitalmarknaden? Har du en serviceinriktad attityd och gillar kundkontakt med främst börsbolag? Vi söker nu både juniora konsulter och konsulter inom finansiell rapportering. Välkommen in med din ansökan!

  ​Lediga tjänster »
 • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2018 har startat

  Självgranskningen för Årets börsbolag 2018 hålls öppen tom den 14 juli 2019. Kriterierna finns även tillgängliga för ej deltagande bolag och kan användas som ett praktiskt hjälpmedel i utformningen av bolagens finansiella rapporter och investerarinformationen på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Seminarium om effektiv intern styrning och kontroll med ramverket COSO 2013

  Den 27 juni 2019, klockan 15:00

Bolagets interna styrning, kontroll och riskhantering ska bedrivas på ett effektivt sätt som bidrar till att nå verksamheten mål.

COSO 2013 är det ledande ramverket för intern styrning och kontroll. Implementering av och arbete utifrån ett etablerat ramverk är värdeskapande och leder till ökad effektivitet inom koncernens prioriterade processer.

Kanton arrangerar ett seminarium som ger en introduktion till COSO och övergripande beskriver implementeringen av ramverket. Vi delar med oss av praktiska tips för att öka effektiviteten och besvarar frågor.

Tid: Tisdagen den ​27 juni kl 15:00–16:00
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt
Anmälan: Sker senast den 25 juni till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta ​Pierre Doverklint, tel. 070-769 91 14

Varmt välkomna!