• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Kriterierna för Årets börsbolag 2018 finns nu tillgängliga

  Kriterierna ligger till grund för bedömningen i tävlingen Årets börsbolag men kan även användas av bolag som inte deltar som ett praktiskt hjälpmedel i utformandet av de finansiella rapporterna och investerarinformation på bolagens hemsidor. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2018 »

 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Delårsrapportering 2019

  Den 28 mars 2019, klockan 15:00
Vad förväntar sig analytiker, investerare och media av bolagets delårsrapport? Vilka nya regler ska implementeras och vilka vanliga misstag bör undvikas? 

Delårsrapporten är ett av de viktigaste kommunikationsmedlen som bolaget har till aktiemarknaden och andra intressenter i bolagets närhet. Kanton vill därför lyfta aktuella frågor som berör delårsrapporten, samt gå igenom trender och tips på hur bolaget med relativt enkla medel kan effektivisera och förbättra delårsrapporten som kommunikationskanal. 

Under seminariet redogör vi för de nya regler som ska implementeras under det första kvartalet 2019 och tittar lite närmare på vad detta innebär. Vi går även igenom vanliga brister och förbättringspotential i den finansiella rapporteringen baserat på resultatet av börsernas redovisningstillsyn och ESMA:s fokusfrågor.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation

Tid: Torsdagen den ​28 mars kl 15:00-16:00
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt
Anmälan: Seminariet är fullbokat, för väntelista vid eventuella återbud kontakta oss på info@kanton.se.

Vid frågor, vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber, tel. 070-769 67 09

Varmt välkommen önskar Kanton!