• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Cloetta är årets börsbolag 2017

  Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2017 och med höga poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2017 och Bästa delårsrapport 2017 står Cloetta som totalsegrare i Årets börsbolag 2017. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2017 »

 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Hur man författar hållbara VD-ord

  Den 07 februari 2019, klockan 15:00
VD-ordet i finansiella rapporter är en integrerad och strategisk del i företagets hållbarhetsarbete. Med det som verktyg bygger VD goda relationer till ägare, kunder och medarbetare. På vårt kostnadsfria seminarium berättar vi hur det går till.

VD-ordet är förmodligen det mest lästa avsnittet i finansiella rapporter. Inte minst för att det utgör ett strategiskt led i utövningen av ledarskap och i skapandet av etiska normer. Sett i detta perspektiv är VD-ordet en del av företagets hållbarhetsarbete.
 
Med stöd av vår erfarenhet och vårt kunnande hjälper vi dig att analysera och skriva hållbara VD-ord. Efter seminariet har du fått insikter i hur du kan göra VD-ordet till ett integrerat och kraftfullt verktyg i kommunikation som präglas av integritet och kvalitet.
 
Kanton är rådgivare till börsbolag och experter på intern och extern finansiell rapportering. Vi anlitas ofta som rådgivare vid författande av VD-ord och deras roll i den övergripande kommunikationen.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkommen önskar Kanton!

Datum:
 ​Torsdagen den ​7 ​februari 15.00-16.00.
Plats: Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den​ 5 ​februari till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta Patrik Richter, 070-773 71 18.