• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Cloetta är årets börsbolag 2017

  Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2017 och med höga poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2017 och Bästa delårsrapport 2017 står Cloetta som totalsegrare i Årets börsbolag 2017. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2017 »

 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Årsredovisningens bakvagn - Regelnyheter, innehåll och struktur

  Den 24 januari 2019, klockan 15:00
Varmt välkommen till ett seminarium med fokus på årsredovisningens bakvagn. Under seminariet lyfter Kanton vad som är viktigt att tänka på i produktionen 2018. 

Vilka nya lagar och regler ska implementeras i årsredovisning 2018? Vad är viktigt att beakta i principerna? Hur undviker vi vanliga misstag?

Inför bokslutet och arbetet med att färdigställa årsredovisningens formella delar vill Kanton passa på att lyfta några aktuella frågor.

Under seminariet går vi igenom vad som är viktigt att tänka på i produktionen av årsredovisningen för 2018. Vi lyfter vilka nya regler, främst IFRS 9 och IFRS 15, som ska implementeras för första gången i årsredovisningen. Vi delar även med oss av praktiska tips kring hur noter och redovisningsprinciper kan förbättras. Därtill går vi igenom ESMA:s prioriterade frågor i kommande redovisningstillsyn och flaggar för vanliga informationsmissar i årsredovisningen. Avslutningsvis diskuteras förberedelserna kring implementeringen av den nya leasingstandarden IFRS 16 i de finansiella rapporterna.

Välkomna!

Datum: Torsdagen den ​24 ​januari kl. 15.00-16.00
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den 22 januari till info@kanton.se .
Plats: ​Seminariet hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.

Vid frågor vänligen kontakta ​Björn Gauffin, 070-769 00 04.