• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Cloetta är årets börsbolag 2017

  Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2017 och med höga poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2017 och Bästa delårsrapport 2017 står Cloetta som totalsegrare i Årets börsbolag 2017. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2017 »

 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Vässa din årsredovisning

  Den 15 januari 2019, klockan 15:00

Befinner du dig mitt i produktionen av årsredovisningen? Kanton vill passa på att dela med sig av sina erfarenheter som producent av en rad vinnande årsredovisningar. Utöver tips kring vad som är viktigt att tänka på som projektledare lyfter Kanton fram aktuella ämnen och goda exempel som kan inspirera er att vässa er årsredovisning. 
 

Vad gör en årsredovisningsproduktion lyckad? Vad är viktigast när det gäller att hålla intressenterna informerade och vad är praxis? Hur undviks dubbelskrivningar?

Dessa och andra frågor får sina svar under det årsredovisningsseminarium som Kanton arrangerar tisdagen den 15 januari 2019.

Kanton har lång erfarenhet av årsredovisningsproduktioner inom en rad olika branscher och kan tipsa om vad som är viktigt att tänka på för en framgångsrik strategisk kommunikationen med kapitalmarknaden. 

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Välkomna!

Datum: Tisdagen den 15 januari kl. 15.00-16.00
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den ​​11 januari till info@kanton.se.
Plats: ​Seminariet hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.

Vid frågor vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber, 070-769 67 09.