• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Cloetta är årets börsbolag 2017

  Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2017 och med höga poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2017 och Bästa delårsrapport 2017 står Cloetta som totalsegrare i Årets börsbolag 2017. 

  Läs mer ​om Årets börsbolag 2017 »

 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Så skriver du en läsvärd bolagsstyrningsrapport

  Den 06 november 2018, klockan 15:00
Gör rapporten till ett genuint verktyg i kommunikationen med dina aktieägare.

Kanton delar med sig av erfarenheter om hur bolagsstyrningsrapporten kan göras innehållsrik och intresseväckande. Den kanske minst lästa rapporten i årsredovisningen kan med enkla medel göras till ett avsnitt som intresserar aktieägarna.

Årsredovisningslagen och Svensk kod för bolagsstyrning lämnar stort utrymme för innovativ användning av rapporten. Vi visar best practice från svenska och utländska bolag och diskuterar möjliga vägar.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkomna!

Datum: Tisdagen den 6 november 15.00-16.00
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den ​2 november till info@kanton.se.
Plats: Utbildningen hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.

Vid frågor vänligen kontakta ​Patrik Richter, 070-​773 71 18.