• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Årets börsbolag 2017
  Årets börsbolag 2017

  ​Den 19 september hålls årets event Årets börsbolag 2017! Sveriges störst tävling inom finansiell kommunikation.

  Läs mer och anmäl dig här »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Grunderna i hållbarhetsrapportering

  Den 09 oktober 2018, klockan 15:00

Lagkraven kring hållbarhetsrapportering för stora företag trädde i kraft förra året och det är nu hög tid att återigen sätta sig in i kraven och börja planera för hållbarhetsrapporten 2018!

Under en timme ger Kanton dig grundläggande kunskaper om den så kallade hållbarhetslagen i ÅRL och hur den ska tillämpas i praktiken. Under seminariet går vi igenom vad som ska ingå i hållbarhetsrapporten och ger dig en översiktlig bild av Global Reporting Initiatives som är ett internationellt erkänt ramverk för hållbarhetsrapportering. 

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i ett företag som är i uppstart med att rapportera om ert hållbarhetsarbete, är ny i din roll eller för dig som behöver en repetition av de grundläggande kraven inför årets rapport.

Kantons konsulter har genomgått GRI:s certifierade utbildning, och har lång erfarenhet av hållbarhetsredovisning. 

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka ett enskilt samtal utifrån ditt bolags specifika situation.

Varmt välkommen önskar Kanton!

Datum: T​isdagen den ​9 ​oktober kl.15.00–16.00.
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den ​​​5 ​​oktober till info@kanton.se