• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Årets börsbolag 2017
  Årets börsbolag 2017

  ​Den 19 september hålls årets event Årets börsbolag 2017! Sveriges störst tävling inom finansiell kommunikation.

  Läs mer och anmäl dig här »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Seminarium om övergripande regelverk på börsen

  Den 02 oktober 2018, klockan 15:00
Ny på Main Market eller First North? Vi delar med oss av erfarenheter och råd om er nya verklighet.

Har ni grepp om alla regler och krav som nu omfattar er och ert företag? IFRS, börsregler, koden för bolagsstyrning, hantering av insiderinformation och hållbarhetsredovisning? Vad innebär detta för ert företag i form av rapportering, rutiner och policys?

Hur kan ni prioritera vad som är viktigast bland alla krav? 

För dig och dina medarbetare som är nya i börssammanhang innebär rapporteringen till kapitalmarknaden och övervakande organ ett betydande merarbete jämfört med tidigare. Innan ​ni hunnit orientera ​er är det lätt att tappa överblicken. Hämta stöd i vårt kunnande och erfarenhet. Vi är rådgivare till börsbolag och experter på redovisning, intern och extern finansiell rapportering, hållbarhetsrapportering och bolagsstyrning. Vi hjälper dig och dina närmaste medarbetare att navigera bland de olika regelverken och ger tips om hur ni manövrerar i er nya miljö.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Datum: T​isdagen den ​2 ​oktober kl.15.00–16.30.
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den ​​​27 ​september till info@kanton.se