• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Årets börsbolag 2017
  Årets börsbolag 2017

  ​Den 19 september hålls årets event Årets börsbolag 2017! Sveriges störst tävling inom finansiell kommunikation.

  Läs mer om Årets börsbolag 2017 »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Årets Börsbolag 2017

  Den 19 september 2018, klockan 14:00
ÅRETS BÖRSBOLAG (16)

Välkommen till Årets börsbolag 2017, ett event inom finansiell kommunikation och investerarrelationer!


Kanton, med lång erfarenhet inom finansiell kommunikation och rådgivning, arrangerar Årets börsbolag 2017. Missa inte detta tillfälle att ​träffa branschkollegor och hålla dig up-to-date med de senaste trenderna inom finansiell kommunikation! Datumet för årets event Årets Börsbolag 2017 är satt till onsdagen den 19 september 2018 och kommer hållas i IVA:s Wenströmsalen på Grev Turegatan 16 i centrala Stockholm.

Fokus på hållbarhetsinformation i den finansiella rapporteringen


Det senaste årtiondet har hållbarhetsinformation blivit en allt viktigare del av den finansiella rapporteringen. Såväl investerare som andra intressentgrupper ställer idag högre krav på informationens transparens och tillgänglighet när de fattar sina beslut angående bolagen. Under tiden har både lagkrav och ramverk utvecklats för att betona vikten av den icke-finansiella informationen samt hjälpa bolagen att rapportera den på ett konsekvent och jämförbart vis. I årets fördjupningsämne kommer vi titta närmare på hållbarhetsinformationens roll i den finansiella rapporteringen.

Utöver årets fördjupningsämne kommer eftermiddagen innehålla exempel på best practice, trendspaning, spännande diskussioner om hur olika aspekter av finansiell och icke-finansiell information bäst förmedlas samt prisutdelningen till årets vinnare.

Varmt välkomna den 19 september!

Datum: 19 september kl. 14.00-16.00 plus mingel
Plats: Grev Turegatan 16, Stockholm, IVA:s Wenströmssalen 
Kostnad: Årets börsbolag 2017 är kostnadsfritt
Anmälan: Anmälan sker till info@kanton.se senaste den 14 september 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Stefan Pedersen
stefan.pedersen@kanton.se
Mobil: +46 70 769 26 96