• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2017

  Onsdagen den 14 mars startar 2017 års upplaga av Årets börsbolag. Bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm, First North samt First North Premier är välkomna att delta genom att under våren fylla i respektive deltävlings formulär.

  Läs mer om Årets börsbolag 2017 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Vi bjuder på besiktning av din hållbarhetsrapport

  Den 24 april 2018, klockan 15:00

Nöjde du dig med att uppfylla lagens bokstav eller siktar du att nå högre? Välkommen till ett seminarium som tar din hållbarhetsrapport till nästa nivå.

Vi diskuterar de första hållbarhetsrapporterna enligt Årsredovisningslagen.

Skicka gärna in ditt företags hållbarhetsrapport till oss för en översiktlig granskning som öppnar upp för diskussion kring utmaningar och förbättringspotential. Rapporten granskas utifrån best practice och Kantons erfarenheter. 

Vi delar med oss av våra erfarenheter av hållbarhetsrapportering och går igenom vanliga förbättringsmöjligheter och tips för att få din hållbarhetsrapport att nå till nästa nivå.

Varmt välkommen till en lärorik eftermiddag med tid för diskussion och frågor.

Anmäl dig idag - begränsat antal platser! 

Datum: Tisdagen den 24 april kl.15.00–16.30.
Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den ​18 april till info@kanton.se.
Vill du få din hållbarhetsrapport översiktligt granskad, var vänlig bifoga din hållbarhetsrapport i anmälan.

Vid ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Ronja Widing, Consultant
ronja.widing@kanton.se
070-769 01 25