• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2017

  Onsdagen den 14 mars startar 2017 års upplaga av Årets börsbolag. Bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm, First North samt First North Premier är välkomna att delta genom att under våren fylla i respektive deltävlings formulär.

  Läs mer om Årets börsbolag 2017 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Delårsrapportering 2018

  Den 11 april 2018, klockan 15:00
Vad förväntar sig analytiker, investerare och media av bolagets delårsrapport? Hur påverkas aktievärderingen av en transparent rapportering? Vilka nya regler ska implementeras, hur hanteras övergången och vilka vanliga misstag bör vi undvika? 

Delårsrapporten är ett av de viktigaste kommunikationsmedlen som bolaget har till aktiemarknaden och andra intressenter i bolagets närhet. Kanton vill därför lyfta aktuella frågor som berör delårsrapporten, samt gå igenom trender och tips på hur bolaget med relativt enkla medel kan effektivisera och förbättra delårsrapporten som kommunikationskanal. 

Under seminariet redogör vi för de nya regler som ska implementeras under det första kvartalet och tittar lite närmare på vad detta innebär. Vi går även igenom vanliga brister i den finansiella rapporteringen baserat på resultatet av börsernas redovisningstillsyn.

Tid för frågor och diskussioner ges under respektive seminarium. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.


Tid: Onsdagen den 11 april kl 15:00-16:00

Plats: Kanton, Grev Turegatan 35, Stockholm

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt

Anmälan: Sker senast den 1 mars till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber, tel. 070-769 67 09

Varmt välkommen önskar Kanton!