• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Wallenstam är Årets börsbolag 2016
  Som vinnare i Bästa IR-webbplats och med full poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning och Bästa delårsrapport står Wallenstam som totalsegrare i Årets börsbolag 2016. Wallenstam står för bedriften att ta hem segern med 108 poäng av 108 möjliga och besegrar tvåan med 11 poäng.

  Läs mer om Årets börsbolag 2016 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

På väg mot Börsen?

  Den 15 februari 2018, klockan 15:00

När ett bolag ska noteras på börsen öppnas ett flertal nya möjligheter att ta vara på, såsom nytt kapital, ökad kännedom om bolaget och spridning av ägandet. Samtidigt ställs nya krav på styrelse och ledning, organisationen behöver byggas ut och nya rutiner måste skapas.

Kantons kostnadsfria seminarium syftar till att presentera hur ett bolag kan förberedas inför en börsnotering samt vilka fördelar bolaget kan dra nytta av genom att vara noterat. Vid seminariet presenterar Kanton erfarenheter från tidigare börsintroduktioner som kan vara av betydelse för en lyckad notering.

Viktiga punkter som behandlas är bland annat skäl och syften med noteringen, investerarrelationer, interna förberedelser, samarbetspartners, projektstyrning och tidplan.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkommen önskar Kanton!

Datum: Torsdagen den 15 februari kl. 15.00-16.00.
Plats: Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast ​fredagen den 8 februari till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta Patrik Richter, 070 773 71 18.