• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Wallenstam är Årets börsbolag 2016
  Som vinnare i Bästa IR-webbplats och med full poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning och Bästa delårsrapport står Wallenstam som totalsegrare i Årets börsbolag 2016. Wallenstam står för bedriften att ta hem segern med 108 poäng av 108 möjliga och besegrar tvåan med 11 poäng.

  Läs mer om Årets börsbolag 2016 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Årsredovisningens bakvagn - regelnyheter, innehåll och struktur

  Den 17 januari 2018, klockan 15:00

Välkommen till ett seminarium ​med fokus på årsredovisningens bakvagn. Under seminariet lyfter Kanton vad som är viktigt att tänka på i produktionen 2017. 

Inför arbetet med att färdigställa årsredovisningens formella delar vill Kanton passa på att lyfta några aktuella frågor.

Under seminariet går vi igenom vad som är viktigt att tänka på vid produktionen av årsredovisningen för 2017. Vi lyfter vilka nya regler som ska implementeras för första gången, delar med oss av praktiska tips kring hur noter och redovisningsprinciper kan förbättras och hur dubbelskrivningar kan undvikas. Därtill lyfter vi ESMA:s prioriterade frågor som påverkar tillsynen och flaggar för vanliga informationsmissar i årsredovisningens formella delar. Avslutningsvis diskuteras förberedelserna kring implementeringen av de nya standarderna IFRS 15, 16 och 9. 

Varmt välkommen!

Datum

Onsdagen den ​17 januari klockan 15.00–16.00.

Plats

Seminariet hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr.

Anmälan

Senast den​ 10 januari till info@kanton.se

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt. 

Vid frågor, vänligen kontakta Ann-Charlotte Weber alt. tel. 070-769 67 09-