• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering och kommunikation
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering och kommunikation som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Wallenstam är Årets börsbolag 2016
  Som vinnare i Bästa IR-webbplats och med full poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning och Bästa delårsrapport står Wallenstam som totalsegrare i Årets börsbolag 2016. Wallenstam står för bedriften att ta hem segern med 108 poäng av 108 möjliga och besegrar tvåan med 11 poäng.

  Läs mer om Årets börsbolag 2016 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Hög tid för hållbarhetsrapportering

  Den 03 oktober 2017, klockan 15:00
Lagen om hållbarhetsrapportering för stora företag har trätt ikraft och det är hög tid att börja planera för hållbarhetsrapporten 2017!

Under en timme ger Kanton dig grundläggande kunskaper om den nya hållbarhetslagen och hur den ska tillämpas i praktiken. Under seminariet går vi igenom vad som ska ingå i hållbarhetsrapporten och ger dig en översiktlig bild av GRI och FN:s Global Compact, de ramverk som blivit praxis för hållbarhetsrapportering. 
 
Hållbarhetsrapportering medför nya utmaningar och möjligheter. Oavsett om ditt bolag hållbarhetsrapporterat tidigare men behöver anpassa rapporteringen utifrån den nya kraven, eller om ni ska hållbarhetsrapportera för första gången i år, så underlättas ditt arbete påtagligt om det påbörjas i tid. Vi hjälper dig att komma igång!

Seminarieledarna har genomgått GRI:s certifierade utbildning, och Kanton har lång erfarenhet av hållbarhetsredovisning. 

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka ett enskilt samtal utifrån ditt bolags specifika situation.

Varmt välkommen önskar Kanton!

Datum: Tisdagen den 3 oktober 15.00-16.00.
Plats: Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast onsdagen den 27 september till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta ​Annika Fjellander, 070 7​69 47 14.