• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering och kommunikation
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering och kommunikation som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Wallenstam är Årets börsbolag 2016
  Som vinnare i Bästa IR-webbplats och med full poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning och Bästa delårsrapport står Wallenstam som totalsegrare i Årets börsbolag 2016. Wallenstam står för bedriften att ta hem segern med 108 poäng av 108 möjliga och besegrar tvåan med 11 poäng.

  Läs mer om Årets börsbolag 2016 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Hur man författar hållbara VD-ord

  Den 21 september 2017, klockan 15:00
VD-ordet i finansiella rapporter är en integrerad och strategisk del i företagets hållbarhetsarbete. Med det som verktyg bygger VD goda relationer till ägare, kunder och medarbetare. Hållbara VD-ord är som regel frukten av planering och eftertanke. På vårt kostnadsfria seminarium berättar vi hur det går till.

VD-ordet är förmodligen det mest lästa avsnittet i finansiella rapporter. Inte minst för att det utgör ett strategiskt led i utövningen av ledarskap och i skapandet av etiska normer. Sett i detta perspektiv är VD-ordet en del av företagets hållbarhetsarbete.
 
Med stöd av vår erfarenhet och vårt kunnande hjälper vi dig att analysera och skriva hållbara VD-ord. Efter seminariet har du fått insikter i hur du kan göra VD-ordet till ett integrerat och kraftfullt verktyg i kommunikation som präglas av integritet och kvalitet.
 
Kanton är rådgivare till börsbolag och experter på intern och extern finansiell rapportering. Vi anlitas ofta som rådgivare vid författande av VD-ord och deras roll i den övergripande kommunikationen.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkommen önskar Kanton!

Datum:
 Torsdagen den ​21 september 15.00-16.00.
Plats: Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt.
Anmälan: Sker senast den 15 september till info@kanton.se

Vid frågor, vänligen kontakta Patrik Richter, 070 773 71 18.