Om ossKontakt

Joanna Davies

    Joanna Davies
    HR Manager

    joanna.davies@kanton.se
    Telefon: +46 8 613 39 02 


​L​EDIGA TJÄNSTER

Konsult/Projektledare hos Kanton

Om Kanton

Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med strategisk finansiell rapportering där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider, mycket ansvar och utvecklande arbetsuppgifter.

Rollen som projektledare

Vi söker en säljande projektledare med erfarenhet från en eller flera av våra expertområden: Värdering, Finansiell rapportering, Redovisningsteknisk rådgivning, Bolagsstyrning, Intern Kontroll eller Hållbarhetsrapportering i enlighet med GRI.

Du driver och utvecklar affärer, arbetar mot uppsatta mål samt bygger, utvecklar och förvaltar dina kundrelationer på ett vinnande sätt. Du är inte nöjd förrän kunden är det och engagemang är ett nyckelord som utmärker dina kundrelationer. Du är en säljande projektledare som driver dina uppdrag från införsäljning till dess uppdragen är slutförda. Till din hjälp finns kompetenta kollegor och Kantons mångåriga erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i en kreativ och dynamisk miljö där du får stort eget ansvar. Du kommer att få arbeta med väletablerade kunder i ett ambitiöst team med utgångspunkt i centrala Stockholm.

Kvalifikationer

För att lyckas i din roll förutsätts att du har ett stort intresse av att göra affärer och är långsiktig i dina relationer. Du har hög social kompetens och vet att ihärdigt arbete är nyckeln till affärer. 

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet från projektledning med kundansvar
  • Serviceminded med stort intresse för människor/relationer
  • Resultatinriktad med höga ambitioner
  • Arbetar strukturerat, planerar samt organiserar ditt arbete och följer upp på ett effektivt sätt

Du har en examen från universitet eller högskola med inriktning mot ekonomi och redovisning, eller ekonomi och marknadsföring/kommunikation. Arbetslivserfarenhet från revision/finansiell rapportering är ett plus. Du är en god kommunikatör som talar och skriver flytande svenska och engelska. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Personlighet

Du är en driven och nyfiken person med vilja att ta eget ansvar, skapa din egen agenda och hitta en struktur för ditt arbete. Som person är du positiv, pragmatisk och ser möjligheter i varje utmaning. Du har förmågan att på ett pedagogiskt och trovärdigt sätt kommunicera kring både tjänster, varumärke och värderingar. Du har god förmåga att överblicka projekt och kan dra rationella och relevanta slutsatser även i pressade situationer.

Arbetstid/ varaktighet

Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön

Fast månadslön med rörlig del. 

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till joanna.davies@kanton.se

Vid frågor kontakta Joanna Davies på 070-796 94 24.