Om ossKontakt

Joanna Davies

    Joanna Davies
    HR Manager

    joanna.davies@kanton.se
    Telefon: +46 8 613 39 02 


​L​EDIGA TJÄNSTER

 

Konsult inom finansiell rapportering

Om Kanton

Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med finansiell rapportering och kommunikation där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider, mycket ansvar och utvecklande arbetsuppgifter. 

Rollen som konsult
Vi söker nu en erfaren konsult med inriktning mot finansiell rapportering. Du driver och utvecklar dina egna affärer, arbetar mot uppsatta mål samt bygger, utvecklar och förvaltar dina kundrelationer på ett vinnande sätt. Som framgångsrik konsult är du en drivande projektledare för dina uppdrag, från införsäljning till slutförande. Till din hjälp finns kompetenta kollegor och Kantons långa erfarenhet från branschen.

Några av de huvudsakliga uppgifter som ingår i rollen är:

  • Analys av redovisningsfrågor samt kvalitetssäkring och framtagande av finansiella rapporter utifrån internationella och nationella regelverk
  • Strategisk rådgivning inom finansiell kommunikation, bolagsstyrning och intern kontroll
  • Ansvar för projekt, projektplanering och uppföljning
  • Driva/delta i interna projekt såsom tjänsteutveckling, marknadsföring och internutbildning

Vi erbjuder
Kanton erbjuder en kreativ och dynamisk miljö där du får stort eget ansvar. Du kommer att få arbeta med väletablerade kunder i ett ambitiöst team med utgångspunkt i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
För att lyckas i din roll förutsätts att du har ett stort intresse av att göra affärer och vara långsiktig i dina relationer. Du har hög social kompetens och vet att ihärdigt arbete är nyckeln till affärer.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Minst fem års relevant erfarenhet från arbete som konsult eller från liknande roll hos börsbolag
  • Erfarenhet från projektledning med kundansvar
  • Serviceminded med stort intresse för människor/relationer
  • Resultatinriktad med höga ambitioner
  • Arbetar strukturerat, planerar samt organiserar ditt arbete och följer upp på ett effektivt sätt 

 

Du har en examen från universitet eller högskola med inriktning mot ekonomi och redovisning, eller ekonomi och marknadsföring/kommunikation. Arbetslivserfarenhet från revision/finansiell rapportering/IFRS/COSO är ett plus. Du är en god kommunikatör som talar och skriver flytande svenska och engelska. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Personlighet
Du är en driven och nyfiken person med vilja att ta eget ansvar, skapa din egen agenda och hitta en struktur för ditt arbete. Du har förmågan att på ett pedagogiskt och trovärdigt sätt kommunicera kring både tjänster, varumärke och värderingar. Du har god förmåga att överblicka projekt och kan dra rationella och relevanta slutsatser även i pressade situationer.

Arbetstid/ varaktighet
Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön
Fast marknadsmässig månadslön. 

Ansökan
Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till joanna.davies@kanton.se

Vid frågor kontakta Joanna Davies på 08-613 39 02.

För mer information om Kantons olika tjänster se www.kanton.se