ÄmnesområdenKontakt

Stefan Pedersen   Stefan Pedersen
   ​​Manager
    
   stefan.pedersen@kanton.se
   Mobil: +46 70 769 26 96 


Nu startar Årets börsbolag 2017

2018-03-13
Imorgon, onsdagen den 14 mars 2018 kl. 10.00, öppnas formulären för självgranskning för Årets börsbolag 2017. De bolag som önskar delta kan under våren fylla i deltävlingarnas respektive formulär fram till och med de datum som anges här nedan. 

Kriterierna och formulären för Årets börsbolag 2017 finns tillgängliga på Kantons hemsida. Veteraner kommer känna igen sig men en del har hänt sedan förra årets tävling. Den stora förändringen som skett är att deltävlingarnas poäng har viktats om och tävlingens maxpoäng ändrats i samband med detta. Resultatet av förändringarna är att deltävlingen Bästa IR-webbplats har fått sin maxpoäng sänkt och deltävlingen Bästa årsredovisning har fått sin maxpoäng höjd.

Bolag som önskar delta ska senast den:

  • 18 maj 2018  fylla i formuläret för Bästa delårsrapport
  • 1 juni 2018 fylla i formuläret för Bästa årsredovisning
  • 29 juni 2018  fylla i formuläret för Bästa IR-webbplats

Tävlingen Årets börsbolag har sedan 2016 gått över till en modell för bedömning som innebär att deltagarna i Årets börsbolag granskar sig själva med stöd av de formulär som nu finns tillgängliga på Kantons hemsida. Tävlingen är numera öppen för alla bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm samt First North. De bolag med högst poäng kommer sedan att kvalitetssäkras av oss på Kanton. Därefter utses vinnare inom respektive kategori; Bästa delårsrapport, Bästa IR-webbplats och Bästa årsredovisning, samt en totalvinnare som får utmärkelsen Årets börsbolag. För mer information om tävlingen, se Kantons hemsida.

Vinnare i deltävlingarna och vinnare i totaltävlingen offentliggörs under september 2018.