Lediga tjänsterKontakt

Joanna Davies

    Joanna Davies
    HR Manager

    joanna.davies@kanton.se
    Telefon: +46 8 613 39 02 


​KARRIÄR

Delar du vår passion för att utveckla företag och deras finansiella rapportering? Vi arbetar som konsulter där vi stöttar, vägleder och rådger våra kunder med allt från komplexa redovisningsfrågor, bolagsstyrning och företagsvärderingar till att upprätta och projektleda hela årsredovisningsproduktioner. Som konsult hos oss arbetar du nära våra kunder, därför är utöver intresset för finansiell rapportering din vilja att utmanas och utvecklas i ditt arbete något vi letar efter i våra framtida medarbetare.

Vi har alltid behov av nya medarbetare med rätt kompetens, hög ambitionsnivå och stor ansvarskänsla. Just nu söker vi både konsulter och juniora konsulter inom finansiell rapportering. Läs mer om tjänsterna i menyn här till vänster och välkommen in med din ansökan.

Om Kanton
Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med finansiell rapportering och kommunikation där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider, mycket ansvar och utvecklande arbetsuppgifter.