Årets börsbolagKontakt

Stefan Pedersen   Stefan Pedersen
   ​​Manager
    
   stefan.pedersen@kanton.se
   Mobil: +46 70 769 26 96 
Relaterat

Huvudsponsor

BÄSTA ​IR-WEBBPLATS 2017

Wallenstam segrare i deltävlingen Bästa IR-webbplats

Med 32 poäng av 33 möjliga står Wallenstam och Cloetta som vinnare i deltävlingen Bästa IR-webbplats i Årets börsbolag 2017. I tävlingen har samtliga bolag på Nasdaqs olika listor samt bolag på NGM Equity haft möjlighet att granska sig själva utifrån offentliga kriterier. Kanton genomförde därefter en kvalitetssäkring av resultaten.

Kantons uttalande om det vinnande bidraget från Wallenstam:

”Wallenstams IR-webbplats lämnar väldigt lite att önska i investerares ögon och fungerar som en utmärkt komplettering till de finansiella rapporterna. Den är fylld med relevant information och förstklassiga videopresentationer. Informationen presenteras dessutom på ett visuellt tilltalande och välstrukturerat vis där den höga nivån på produktionsvärde och innehåll vittnar om stolthet över såväl bolag som hemsida.”

Wallenstam vinnare av bästa IR-webbplats 2017
Sara Abrahamsson Carlsson från ​​Wallenstam tog emot priset för deltävlingen Bästa IR-webbplats 2017. Foto: Kanton.

Kantons uttalande om det vinnande bidraget från Cloetta:

”Cloettas IR-webbplats linjerar på ett föredömligt vis med bolagets övriga finansiella kommunikation i såväl form som struktur och innehåll. Här finner användare intuitivt både den senaste informationen och historiska data. Tillsammans med välorganiserad layout och gedigna beskrivningar finner användarna enkelt det de behöver för att förstå Cloettas affär, utveckling och omvärld.”

Cloetta vinnare av Bästa IR-webbplats 2017
​Jacob Broberg från ​​​Cloetta tog emot priset för deltävlingen Bästa ​IR-webbplats 2017. Foto: Kanton.