Årets börsbolagKontakt

Stefan Pedersen   Stefan Pedersen
   ​Consultant
    
   stefan.pedersen@kanton.se
   Mobil: +46 70 769 26 96 


Årets börsbolag 2017

Årets event kommer hållas onsdagen den 19 september 2018 i IVA:s Wenströmsalen på Grev Turegatan 16 i centrala Stockholm. Mer detaljer om eventet och inbjudan kommer under augusti men förvänta er två lärorika timmar fyllda med exempel på best practice, spännande diskussioner om hur olika aspekter av finansiell och icke-finansiell information bäst förmedlas, samt prisutdelning till årets vinnare.

Datum:
19 september 2018
Plats: IVA Wenströmsalen, Grev Turegatan 16, Stockholm

Om tävlingen

Årets börsbolag är Sveriges största tävling inom finansiell kommunikation och investerarrelationer. Syftet är att höja ambitionsnivån för publika bolags informationsgivning i årsredovisningar, delårsrapporter och på IR-webbplatser. Tävlingen startades 1980 av Aktiespararna och har arrangerats av Kanton med Aktiespararna som huvudsponsor sedan 2007.

Om 2017 års upplaga

Årets börsbolag 2017 omfattar bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm, First North samt First North Premier. Allt fler granskningar i samband med informationsgivning sker som självutvärdering och sedan räkenskapsåret 2016 har också Årets börsbolag övergått till en modell för bedömning som innebär att deltagarna i Årets börsbolag granskar sig själva med stöd av formulär som finns på Kantons hemsida. Bolag som önskar delta ​kan fylla i respektive deltävlings formulär fram till och med den 8 juli. Vinnaren i totaltävlingen offentliggörs under september 2018.