Årets börsbolag



Kontakt

Stefan Pedersen   Stefan Pedersen
   ​​Manager
    
   stefan.pedersen@kanton.se
   Mobil: +46 70 769 26 96 




Relaterat

Huvudsponsor




 






BÄSTA DELÅRSRAPPORT


Fabege segrare i deltävlingen Bästa delårsrapport

Den andra av tre deltävlingar i Årets börsbolag 2014 är nu avgjord. Fabege står som totalvinnare i deltävlingen Bästa delårsrapport med 18 poäng av 18 möjliga.

"Fabeges delårsrapport är välstrukturerad och informationen som presenteras är både relevant och lättillgänglig. Något som särskilt uppmärksammas är ett föredömligt VD-ord, en utförlig beskrivning av bolaget och dess verksamhet samt en överskådlig kvartalsöversikt." 

Hedersomnämnande går till Sectra bland de medelstora bolagen och till SBC Bostadsrättscentrum bland bolag listade på NGM Equity. Haldex uppmärksammas som Årets klättrare eftersom de förbättrat sig flest poäng jämfört med föregående år. 



Glada vinnare av Bästa delårsrapport 2014 från Fabege har mottagit blommor och diplom.

Från vänster: Else Schlasberg; Elisabet Ohlin.

Foto: Kanton

 


I tävlingen har samtliga delårsrapporter för bolag primärnoterade på Nasdaq Stockholm Stora bolag, Nasdaq Stockholm Medelstora bolag och NGM Equity granskats för att utse en vinnare på respektive lista:

  • Nasdaq Stockholm Stora bolag: Fabege AB

  • Nasdaq Stockholm Medelstora bolag: Sectra AB

  • NGM Equity: SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB 

Bland de stora bolagen placerades sig Wallenstam på samma totalpoäng som Fabege som tog hem segern till följd av en snabbare publicerad rapport.