Årets börsbolagKontakt

Stefan Pedersen   Stefan Pedersen
   ​​Manager
    
   stefan.pedersen@kanton.se
   Mobil: +46 70 769 26 96 
Relaterat

Huvudsponsor
 


BÄSTA DELÅRSRAPPORT


Axfood segrare i deltävlingen Bästa delårsrapport

Den andra av tre deltävlingar i Årets börsbolag 2013 är nu avgjord. För tredje året i rad står Axfood som totalvinnare i deltävlingen Bästa delårsrapport med 19 poäng av 19 möjliga.

"Axfoods delårsrapport är välstrukturerad, med tydlig layout och rubricering, vilket gör den lättöverskådlig och användarvänlig. Rapporten har ett utförligt innehåll med en särskilt föredömlig nyckeltalsredovisning vilket ger en god förståelse för verksamhetens utveckling." 

Hedersomnämnande går till Byggmax bland de medelstora bolagen och till SBC Bostadsrättscentrum bland bolag listade på NGM Equity. Cloetta uppmärksammas som Årets klättrare eftersom de förbättrat sig flest poäng jämfört med föregående år. Glada vinnare har mottagit blommor och diplom.

Från vänster: Niklas Knight, SBC; Karin Iversen, SBC; Eva Röing, Axfood; Susanne Beijar, Cloetta.

Foto: Kanton

 


I tävlingen har samtliga delårsrapporter för bolag primärnoterade på Nasdaq OMX Stockholm Stora bolag, Nasdaq OMX Stockholm Medelstora bolag och NGM Equity granskats för att utse en vinnare på respektive lista:

  • Nasdaq OMX Stockholm Stora bolag: Axfood AB
  • Nasdaq OMX Stockholm Medelstora bolag: Byggmax AB
  • NGM Equity: SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

  • Bland de medelstora bolagen placerades sig Cloetta och Proffice på samma totalpoäng som Byggmax som tog hem segern till följd av en snabbare publicerad rapport.